۱۳۸۹ اسفند ۵, پنجشنبه

دکتر سروش هیچ نقشی در تعطیلی دانشگاه‌ها نداشته است!

همان‌طور که خود دکتر سروش بارها اعلام کرده، او هیچ ارتباطی با تعطیلی دانشگاه‌ها در سال 1359 نداشته است. تعطیلی دانشگاه‌ها توسط شورای انقلاب صادر شد که دکتر سروش هرگز عضوش نبوده و افرادی مانند مطهری، رفسنجانی، بنی‌صدر، باهنر، طالقانی، مهدوی کنی، عباس شیبانی و...از اعضای آن بوده‌اند و در سال 1359 منحل اعلام شده است. دکتر سروش عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بوده که اتفاقا در سال بازگشایی دانشگاه‌ها در سال 1363 تشکیل شده است و قطعا نمی‌توانسته عامل تعطیلی دانشگاه‌ها 4 سال 
قبل از تشکیلش باشد!

آقای اوباما، دبیر کل سازمان ملل و اتحادیه اروپا، آیا زمان تحریم خرید نفت ایران نرسیده؟

دیگر چه اتفاقی باید در ایران بیفتد که شما را راغب به اعمال تحریم نفتی ایران کند؟ نمی‌بینید جوان‌های ما را در خیابان‌ها مورد هدف تیر مستقیم قرار می‌دهند و دست و پایشان را برای ترساندن مورد اصابت گلوله قرار می‌دهند؟ مگر کهریزک را ندیده‌اید؟ مگر ندیده‌اید چطور عزیزان‌مان موسوی و کروبی را در اتاق‌های خانه‌شان حبس کرده‌اند و نفس زدن را هم از آن‌ها دریغ می‌کنند؟ دیگر چه باید بشود تا شما کمک اقتصادی به این رژیم از طریق خرید نفت‌شان را قطع کنید؟ نمی بینید دیکتاتور از فرط پرخوری چنان چاق شده و پاسفت کرده که قصد تکان خوردن ندارد؟ شما آن طرف دنیا چه فکر می‌کنید؟ اگر واقعا برای دفاع از آزادی قدمی برنمی‌دارید، پس حرف از آزادی هم نزنید و دل ما را هم بیش ازین خون نکنید

۱۳۸۹ اسفند ۴, چهارشنبه

دکتر جهان‌بگلو: دنیا که به چشم تروریست به کشورهای اسلامی می نگریست، حالا شاهد تبلور دموکراسی در این کشورهاست!

دکتر رامین جهانبگلو دیشب در شبکه تلویزیونی صدای امریکا به این نکته اشاره کرد که پس از وقوع 11 سپتامبر دنیا به چشم تروریست به کشورهای اسلامی می‌نگریست و دهه اول قرن بیست و یکم هم به همین طریق سپری شد. اما حالا می‌بینیم که در اول دهه دوم  این قرن، دموکراسی از جایی آغاز شده که هیچ‌کس فکرش را هم نمی‌کرد. این بار همان کشورهای اسلامی که متهم به تروریسم و تروریست پروری بودند، دموکراسی‌خواهی را آغاز کردند و معادله های دنیا را به‌هم ریختند.

کیهان برای اولین بار اعتراف کرد : جنبش سبز در راستای قیام های مردمی کشورهای عربی حرکت می کند!

کیهان در بخش خبر ویژه روز سه‌شنبه از قول شخصی به نام عبدو می‌نویسد که:
عبدو با اشاره به خيزش ملت‌های منطقه عليه رژيم هاي مرتجع و آمريكا می‌نويسد: پس از حوادث اخير در جهان عرب و سرنگونی حكومت هاي تونس و مصر اين واقعيت بيش از گذشته آشكار شد كه مردم اين كشورها فارغ از آنچه كه سياست آمريكا طلب می‌كند به دنبال تحولات دموكراتيك هستند. اما مشكل دولت آمريكا و سياستمداران اين كشور در برخورد با نمونه ايران اين است كه آن ها خيلي زود به اين نتيجه رسيدند كه جنبش سبز شكست خورده و به همين خاطر حمايت از آن را قماري پرمخاطره می‌دانست. حقيقت اين است كه اپوزيسيون در ايران نيازمند حمايت بيشتري از طرف آمريكاست".
و:
وی همچنين اشاره می‌كند: از زمان آغاز اعتراضات در كشورهای عربی، دولت آمريكا مجبور شده موضع سخت‌تری در مقابل رژيم اسلامی ايران اتخاذ كند و مجددا چرخشي در حمايت از اپوزيسيون جمهوری اسلامی پيدا كرده است.
کیهان اضافه می کند: "
آمريكا اصالتا اميد و اعتباري براي فتنه سبز در مواجهه با جمهوري اسلامی قائل نيست اما به اين جريان مضمحل به عنوان نمايشگری كه شايد بتواند سرعت الهام گرفتن ملت‌های مسلمان از جمهوری اسلامي را كند نمايد، می‌نگرد. به عبارت ديگر از نگاه آمريكايی‌ها تحركات اخير فتنه سبز مطلقا در قد و قواره معارضه با جمهوری اسلامی نيست و صرفا نمايشی براي مخدوش كردن اعتبار و حيثيت پرتلالو جمهوري اسلامی ارزيابی می‌شود. : "

۱۳۸۹ اسفند ۱, یکشنبه

گزارشگر شبکه خبر: پارک وی ترافیک بی سابقه است اما علت خرید اجیل شب عید است!

چند دقیقه قبل مجری شبکه خبر با خبرنگارش علیرضا اکبری خرم که در ترافیک پارک وی گیر کرده بود صحبت کرد که او به طرز مسخره ای درحالی که صدایش می لرزید و پریشان بود به ترافیک بی سابقه از میدان ولیعصر تا پارک وی اشاره می کرد با وقاحت گفت: " البته هوا خوب است و مردم امده اند اجیل شب عید بخرند! بعدهم گفت که دوست داشته با مردم صحبت هم بکند که مجری با دستپاچگی گفت:"نه. ما وقت نداریم. سراغ مردم نروید"!

۱۳۸۹ بهمن ۲۸, پنجشنبه

میرحسین موسوی و جنبش سبز: پایان عصر رهبران کاریزماتیک

به راستی چه چیزی در میرحسین است که او را از خمینی و رهبرانی که آنان را
کریزماتیک می دانیم، جدا می کند؟ بارها از میرحسین به دلیل عدم ابراز وجه
کاریزماتیک انتقاد شده است. اما پس او چه دارد که تا این حد برنده است که
فقط امضایش پای یک اطلاعیه حکومت را به هم می ریزد؟ میرحسین جنبش سبز را
با عشق، صداقت و هنرش آبیاری کرده، یعنی عناصر رخت بربسته از سیاست در
کشورهای جهان سوم. میرحسین همان کسی است که وقتی در روز قدس چسر حسین
شریعتمداری با چاقو به او حمله می کند، می گوید: " باید یاد بگیریم به
دیگران عشق بورزیم".
میرحسین نقطه پایان کارکرد رهبران کاریزماتیک است. این رویه در تونس و
مصر نیز ادامه یافت تا سیاست با رویکرد تازه ای روبرو باشد.
اما این همه حرف نیست. جنبش سبز ایران و رهبر هنرمندش شاید تنها جنبش
روشنفکری جهان در دهه های اخیر پس از جنبش دانشجویی فرانسه در سال 1968
باشد. به آدم هایی که به راهپیمایی می آیند بنگرید تا دریابید جنبش حتی
بدون حضور طبقه پایین با هوشمندی و خلاقیت چگونه همه چیز را در اختیار
خود درآورده.

۱۳۸۹ بهمن ۲۳, شنبه

باور سبزمان به 25 بهمن و سقوط دیکتاتور، مانند آن پسربچه چتر به دست باشد!

می‌گویند در روستایی مردم برای خواندن دعای باران می‌رفتند، اما فقط یک پسربچه بین‌شان چتر به دست داشت. وقتی ازو پرسیدند چرا چتر با خودش آورده، گفت:" مگر قرار نیست امروز باران بیاید؟ "
باور سبزمان به 25 بهمن باید چنین محکم باشد و فقط به کنده شدن گور دیکتاتور بیندیشیم.

۱۳۸۹ بهمن ۲۰, چهارشنبه

25 بهمن: صداوسیما در ایران از بیت رهبری هم مهم تر است!

مثل بقیه رژیم های دیکتاتوری جهان، در ایران هم رسانه های مخالف و حتی میانه در خفقان کامل هستند. رژیم ایران یک رژیم کاملا تبلیقاتی است و کافی است ببینید تصاویر مونتاژشده و فتوشاپی از استقبال مردم از احمدی نژاد چقدر در شهرستان ها مخاطب دارند. اما تصورش را کنید که فقط چند دقیقه تنها رسانه پخش کننده تصویری در کشور به دست جنبش سبز بیفتد...
البته معلوم است که صداوسیما بازهم مثل گذشته با نیروی نظامی و زره پوش در محاصره خواهد بود. اما دو نکته مهم هم هست: اولا در صداوسیما هم مثل بقیه نقاط کشور، سبزها حضور دارند. طی سال گذشته چندبار خبر درگیری و حتی تیراندازی از داخل صداوسیما به گوش رسیدو با تلاش این دوستان، تسخیر صداوسیما به عنوان یک نقطه کلیدی دور از دسترس به نظر نمی رسد.
نکته دوم این است که صداوسیما فقط جام جم نیست؛ شبکه دو در خیابان الوند است و شبکه پنج در خیابان یخچال. گرچه از این استودیوها برای ضبط استفاده می شود، اما گاه پخش مستقیم هم از این نقاط صورت می گیرد.

۱۳۸۹ بهمن ۱۵, جمعه

شرم آور است: همه کشورها به تظاهرات مردمی احترام گذاشتند و به‌درخواست‌ها پاسخ دادند، جز ایران!

  درتونس بن‌علی کشور را ترک کرد، در مصر حسنی مبارک از شرکت در انتخابات ریاست جمهوری منصرف شد، در اردن ملک عبدالله کل کابینه را عوض کرد، در یمن رئیس جمهور از انتخابات کنار کشید، الجزایر اعلام شد وضعیت فوق‌العاده بعد از 19 سال خاتمه می‌یابد...
اما در ایران حکومت هیچ حرکتی جز کشتار، زندانی کردن، شکنجه و اعدام مخالفان انجام نداد. فقط در ایران بود که مخالفان خس‌وخاشاک، امریکایی و اسرائیلی و کافر و ملحد خوانده شدند و هرگز مجوز راهپیمایی دریافت نکردند.  واقعا این حکومت "ایرانی" است؟ نام ایران و ایرانی برازنده این رفتار حاکمان است؟ در پاسخ فقط باید گفت:" تجاوز، جنایت/ مرگ بر این ولایت"! 

۱۳۸۹ بهمن ۱۴, پنجشنبه

ما پیروزیم(مشاهدات روز 14 بهمن)

دور میدان ونک که قلب فراخوان اعلام شده بود، مطابق انتظار پر است از نیروهای لباس شخصی با کلاهخود و لباس چرمی یکدست سیاه.  اما در ظلع جنوب شرقی میدان محسنی حدود 50 نفر موتورسوار سیاهپوش با کاپشن چرمی ایستاده اند و در سرما می‌لرزند. به قدری سردشان است که وقتی از جلوشان رد می شوم و دستم را روی بوق می گذارم، قدرت عکس‌العمل نشان دادن ندارند! می‌پیچم توی شریعتی و می بینم‌شان که احتمالا زیر لب به سران نظام برای این گرفتاری فحش می‌دهند!
پیروزی دیگری برای جنبش هوشمند سبز: بدون هیچ هزینه‌ای صرفا با چند فراخوان وبلاگی، نیروهای رژیم به هم پیچیده شدند و شهر شکل نظامی گرفت. جنبش سبزی که 24 ساعته در صداوسیما مرده خوانده می شد، بار دیگر زنده شد!
کند شدن سرعت اینترنت نشانی از ترس کودتاچیان است. بعد از حرکت‌های مجازی چنبش سبز، حالا این کاهش سرعت یا قطع آن، در سراسر جهان نشانه  پیروزی است. ما پیروزیم.